VBN legservice van houten vloeren

Heeft u een houten vloer bij ons gekocht, of heeft u een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kunt u terecht bij legservice van Parketboerderij VBN. Wij bieden u de beste legservice in houten vloeren aan en leggen vloeren in midden en noord Nederland. U kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer u wilt. Alleen bij ons vindt u de beste vakmannen. Onze vakmannen bestaat uit voormalige parketleggers die weten waar ze over praten, vakmensen in hart en nieren die alleen voor het beste advies gaan! Hierdoor bent u gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoge leg kwaliteit.

Verschillende leg methodes

Waar het gaat om het leggen van een houten vloer zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen een strakke moderne houten vloer voor u installeren, maar ook een authentieke houten vloer in een herkenbaar patroon. Onze specialisten leggen uw vloer bijvoorbeeld in:

  • Standaard gelegd;
  • Visgraat patroon;
  • Hongaarse punt;
  • Tegelpatroon;
  • Wisselende breedtes;
  • Open boek patroon.

Elke vloer kan op een andere wijze gelegd worden. Sommige vloeren worden verlijmd, andere vloeren worden zwevend gelegd. De leg methode is afhankelijk van de vloersoort. Bij ons is elke gewenste methode mogelijk.

Afwerking van uw houten vloer
Wij verzorgen volledig voor de afwerking van uw vloer. Zo heeft u zelf geen werk meer aan uw vloer en kunt u er direct van genieten wanneer wij hem voor u hebben gelegd. Bij ons is alles mogelijk en dankzij onze ervaren leggers kunnen wij uw persoonlijke wensen waarmaken. Wij zorgen er voor dat u bij ons de beste service krijgt!