Traditioneel parket

Een echte traditionele parketvloer is eenvoudig te herkennen. Een parketvloer krijgt een speciale behandeling (zagen, schuren, drogen, lakken, in de was zetten, oliën…). Daardoor is de vloer heel goed bestand tegen slijtage.

Een parketvloer kan uit een combinatie van verschillende soorten hout vervaardigd worden. Vandaar het verschil in kleur en vorm tussen verschillen parketvloeren.

Parket is leverbaar in vele houtsoorten; Eiken, Beuken, Esdoorn, Maple, Essen, Wengé, Noten, Kersen, Bilinga, Jatoba, Merbau, Kambala, Iroko, Tauari, Robinia, Afzelia, wit Amerkaans eiken, Ipe en nog veel meer exotische houtsoorten.

 

Hoge eisen
Een parketvloer moet aan veel eisen voldoen. Hij moet strak en egaal liggen en slijtvast zijn. Deze vloeren worden altijd vol verlijmd.

 

Verschillende leg methodes
Waar het gaat om het leggen van een parketvloer zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen een strakke parketvloer voor u installeren, maar ook een meer authentieke vloer in een herkenbaar patroon. Onze specialisten kunnen uw vloer onder andere leggen in:

  • Visgraat patroon;
  • Hongaarse punt;
  • Duo plank;
  • Wisselende breedtes;
  • Bourgogne tot maximaal 200 breed.

De leg methode is afhankelijk van de vloersoort. Bij ons is elke gewenste methode mogelijk.

 

Materiaal- en kleuradvies
In onze showroom vindt u een grote keur aan materialen en kleuren. Elk van deze vloeren kan op verschillende manieren worden gelegd en dus is het maken van de juiste keuze niet altijd even gemakkelijk. Onze adviseurs helpen u graag bij het selecteren van de juiste optie en zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer aan al uw verwachtingen voldoet.

We nemen de tijd voor u en gaan onder het genot van een kop koffie met u om de tafel. U kunt al uw vragen stellen en we tonen u graag praktijkvoorbeelden van vloeren die we in het verleden realiseerden.

.


Een greep uit ons assortiment parket vloeren

Traditioneel Parket
Deze vloer doet het goed in bijna elk interieur, klassiek zo ook bij een modern interieur. In onze toonzaal hebben wij vele klassieke vloeren in diverse houtsoorten welke naar uw eigen keuze afgewerkt kunnen worden, denk aan roken, verouderen, tinten, lakken, oliën, vloerwas en nog veel meer opties

Traditioneel Parket met of zonder band en bies
In sommige woningen doet deze vloer het goed en in andere woningen past deze vloer totaal niet. Een vloer van alle tijden. Om de mooiste natuurlijke uitstraling te bewerkstelligen afgewerkt met vloerolie.

Contact

Heeft u vragen over onze parket vloeren? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom of neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!