Parketboerderij VBN, de specialist in houten vloeren uit Friesland

Parketboerderij VBN is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van houten vloeren en het bewerken van hout. Parketboerderij VBN  is gelegen aan de A7 tussen Heerenveen en Drachten.

Naast de standaard houten vloeren leveren wij ook ‘bijzondere’ houten vloeren uit eigen productie die door diverse bewerkingen anders dan anders zijn.

Het adviesteam van Parketboerderij VBN bestaat uit voormalige parketleggers die weten waar ze over praten, vakmensen in hart en nieren die alleen voor een goed advies gaan zodat u verzekerd bent van een vloer naar uw keuze en verwachtingen.

.

Assortiment

Bij Parketboerderij VBN bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld parket, tapi vloeren, bamboe, plankenvloeren, brede landhuisdelen, traditionele houten vloeren, laminaat, verouderde vloeren en lamelparket in de meest gangbare houtsoorten en kleuren.

Bewerking

Qua bewerking van uw houtenvloer is er heel veel mogelijk! Denk aan het verouderen, enkel roken, dubbel roken, tinten, borstelen of kleuren, ook in 3D, vloerverf, naar eigen keuze., trommelen, bezagen. Zelfs 4x roken is bij ons mogelijk.

Bent u op zoek naar een bijzondere houten vloer? Een vloer met een verhaal? Wij leveren houten vloeren met een verleden, gemaakt van o.a. oude schuren uit Canada, Verendigde Staten, Europa, Australia en Afrika. Al jaren werken we samen met diverse buitenlandse partners die deze authentieke vloeren produceren in een beperkte oplage.

Onderhoud en reparatie

Parketboerderij VBN verzorgt ook het groot onderhoud, reparatie of vloerrenovatie van uw houten vloer. Uw bestaande houten vloer wordt professioneel geschuurd en voorzien van een nieuwe laklaag, olie of hardwax.

Maar u kunt ook kiezen voor een totaal andere look. Afhankelijk van de houtsoort en type vloer is er heel veel mogelijk om uw bestaande houten vloer een compleet nieuwe look te geven. Wilt u weten wat er voor uw vloer mogelijk is? Ons team van specialisten geeft u graag advies.

Neem contact op via 0513-464994 of 06-46324980 wij staan u graag te woord.