Planken vloeren

Bent u op zoek naar een echte planken vloer? Een authentieke vloer van top kwaliteit. Dan kunnen wij u helpen.

Parketboerderij VBN is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van houten vloeren en het bewerken van hout. De houten plankenvloerdelen van VBN bestaan uit één geheel en zijn in vele prachtige uitvoeringen verkrijgbaar. Kiest u voor een unieke, verouderde eiken vloer, voor de warme uitstraling van een grenen vloer of voor een onbehandelde tropisch houten vloer? Parketboerderij VBN heeft het allemaal in huis!


Multifloor / Duoplanken

Ook de plankenvloeren kunnen worden geleverd volgens de Multifloor of lamel opbouw. Multifloor delen worden samengesteld uit twee lagen hout: een laag multiplex met daarbovenop een toplaag van hout. Het grote voordeel van deze samenstelling is dat deze vloeren minder zullen gaan werken als ze gelegd zijn dan bij geheel massieve houten planken. Daarmee zijn Multifloor vloerdelen ook geschikt om als houten vloer verlijmd te worden op een ondervloer met vloerverwarming.


Houten planken

Voor degenen die nog steeds gaan voor originele houten planken, ook die zijn nog steeds leverbaar o.a. In eiken waar aan u de keus is hoe u de vloer bewerkt en afgewerkt wilt hebben.

Kom langs in onze showroom om zelf te bekijken wat het beste bij u past.

.


Een greep uit ons assortiment planken vloeren

Planken vloer brede massieve plankenvloer
Mooie brede rustieke houten delen pinewood met een authentiek bewerkte floorpaint. Een vloer die anders dan anders is. Een pure leefvloer die doet terug denken aan de jaren 50 van de vorige eeuw. Net zoals in de jaren 50, is dit nog steeds handwerk. Een authentieke houtenvloer, gemaakt door mensen die het vak nog verstaan. Deze vloer is leverbaar in meerdere kleuren o.a. white, grey, dark grey. Wel ‘werkt’ Pinewood meer dan andere (hardere) houtsoorten.

 

Planken vloer oriëntal brede delen Cherry Pine (vriendelijk geprijsd)
Een echte rustieke vloer met een warme uitstraling. De vloer voor diegene die opzoek is naar een rustieke vloer met een diepe warme uitstraling. Het product ‘Cherry Pine’ hebben wij om het leggen te vergemakkelijken en om de vloer ‘verhuisbaar’ te maken voorzien van messing en groef aan de langszijde. Om het nog aantrekkelijker te maken hebben wij deze vloer voorbewerkt. Om de plank goed tot zijn recht te laten komen hebben wij deze planken voorzien van een velling kant. Wel ‘werkt’ deze houtsoort meer dan andere houtsoorten.

Contact

Heeft u vragen over onze houten vloeren? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar!